به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، کتاب ها و فيلم هاي مختلفي بر اساس پيش بيني تقويم باستاني ماياها مبني بر پايان جهان در روزهاي پاياني سال 2012 ميلادي نوشته و ساخته شدهاند که فرضيههاي عجيبي را مطرح کردهاند.
امکان برخورد سياره «نيبيرو» (Nibiru) با زمين، برعکس شدن ميدان مغناطيسي زمين و ايجاد گرداب هاي عظيم، کشيده شدن ناخواسته زمين به سوي يک سياهچاله عظيم و فرو رفتن در آن از جمله تهديداتي است که شايع شده زمين را در 21 دسامبر 2012 تهديد مي کند!!
با نزديک شدن به تاريخ 21 دسامبر 2012 (اول دي) بحث ها در خصوص تحقق پيش بيني ماياها مبني بر پايان جهان شدت گرفته است.
ساخت کپسول هاي نجات بسيار مقاوم موسوم به «کشتي نوح» در چين، گذرگاه طاقدار بزرگ به سبک ماياها از يخ و ذخيره شمع، شکر و کبريت در روسيه از جمله اقداماتي است که افراد ساده لوح براي براي نجات در آخرين روز دنيا دست به آن زده اند.
باستان شناسان اعلام کرده اند که هيچگونه شواهدي مبني بر پيش بيني ماياها براي بروز حوادثي از جمله تاريکي زمين، برخورد سيارک عظيم يا فرو رفتن در سياهچاله به دست نيامده و اين حوادث خرافه هاي زائيده ذهن بشر هستند.
آخرين روز از تقويم 5125 ساله شمارش بلند (Long Count) ماياها که دوره اي موسوم به سيزدهمين باکتون (13th Baktun) ناميده مي شود، در روز 21 دسامبر 2012 ميلادي پايان مي يابد.
اين تقويم تنها براي ستاره شناسان کاربرد داشته و اقوام مايا عموما از تقويم فصل زراعي استفاده مي کنند.
اما روزگار اقوام مايا ساکن در شبه جزيره يوکاتان مکزيک در چند روز مانده به پايان دنيا کاملا عادي بوده و هيچ نشانه اي از آماده شدن آنها براي نابودي زمين ديده نمي شود. کشاورزان و روستائيان نيز کارهاي عادي و رزمره خود را انجام مي دهند.
گروهي از ماياهاي ساکن يوکاتان در حال برگزاري مراسمي براي گراميداشت پايان چرخه تقويم «شمارش بلند» بوده و خود را براي شروع دوره جديد آغاز مي کنند.
آنها معتقدند که اين روز نيز مانند نخستين روز سال 2000 ميلادي يا تاريخ 6/6/2006 بدون روي دادن حادثه خاصي سپري خواهد شد و اساسا ترس در خصوص پيش بيني پايان دنيا در 21 دسامبر 2012 بي مورد است.
«پيترونيلو پنا» يکي از کشيشان مايا ساکن اين منطقه تأکيد مي کند: جهان قطعا روزي به پايان خواهد رسيد، اما ما نيز نمي دانيم که اين تاريخ چه زماني فرا مي رسد و پيش بينياي توسط اقوام باستاني ماياها در اين خصوص انجام نشده است.
محققان ناسا تأکيد کرده اند، هيچ سيارک يا ستاره دنباله داري در مسير حرکت به سوي زمين قرار ندارد که در غير اين صورت به وضوح در آسمان قابل مشاهده خواهد بود.